Menu

Licht verhuur Geluid verhuur LED verhuur Podium verhuur Speciale Effecten verhuur Stands / Beurzen verhuur Video / Beeld verhuur Winkelwagen aanbiedingen


Hartelijk welkom in de online verhuurwinkel van:

HIER KOMT BINNENKORT (begin 2016) DE VERNIEUWDE SITE VAN 

L
EDrental.
 Powered by Orangerental

BEL ONS OP +31 (0)20 631 7536U kunt hier direct uw product keuzes aangeven, uw evenement samenstellen, in uw winkelwagen plaatsen en bij ons aanbieden. Wij nemen dan Telefonische of per email contact met uw op om uw boekingen verder te bespreken en/of afteronden.
Vragen stel ze nu!

Ons Verhuur/Afhaal adres

Stoombootweg 98C-D
1035TZ Amsterdam
Tel 020 631 7536.

Vermelde prijzen zijn verhuurprijzen per dag, per stuk, exclusief 21% BTW. Op alle vermelden artikelen op de site van LEDRENTAL.NL gelden de Algemene verhuur voorwaarden van Movingheadquarters - Holland.

 
Sitemap